Skip to main content

Jette Nielsen

Crossfit og løb

Jeg er meget lun på jeres 100% uld undertøj🐑, som jeg både bruger til sport og fritid🙏🏻

De bedste anbefalinger til Cheapsheep🐑🤗

Michael Thomsen

Job og fritid

Stoffet er rigtig behageligt og sidder godt på kroppen. Jeg sveder meget og min sved kan godt lugte, men det er ingen sag, da svedabsorberingen er god og t shirten tørre hurtigt uden lugtgener.

T-shirtsene kan varmt anbefales.

Dorthe Schade

Outdoor

Jeg er vild med mine Lasting t-shirts fra CheapSheep. Jeg startede med 2 langærmede og brugte dem så meget at jeg måtte købe nogle flere både med kort og langt ærme. De kan simpelthen bruges til alt udover alm hverdagsbrug – træningstøj, nattøj osv… De skal vaskes sjældent og holder faconen 100%

En mega tilfreds kunde!

Kenni Birkemand Christensen

Vvs & Blikkenslager

Jeg skulle bruge, en langærmet undertrøje og ville gerne have en, der var så lang at den ikke, kravlede helt op i nakken på mig, når jeg bukkede mig ned. Jeg søgte på nettet og fandt Cheapsheeps Wabel-trøje. Den er lang og efterlader mig ikke “skilt ad” på midten, når jeg har siddet på hug eller bukket mig forover (ingen håndværkerrøv). Den er super lækker, sidder tæt på kroppen og holder mig tempereret. Kradser på ingen måde.

Og fik jeg sagt: “Den er hammer lækker at have på.”

Susanne Hessellund

Ridning
Jeg er dagligt bruger af Cheapsheep’s uldundertrøjer. Jeg bruger dem, når jeg er hos hesten, da de holder mig varm og sørger for at jeg er tør, selvom jeg arbejder og sveder.
Jeg har især glæde af dem, når jeg er ude at rejse, da de ikke fylder ret meget, og kan nemt skylles op og hænges til tørre om natten, så der er en frisk trøje til næste dag.
Desuden holder de farven efter gentagne vaske.
Jeg kan anbefale Cheapsheeps uldundertrøjer.

Flemming Lilholt

Pedel og crossfit-udøver

Hold da op hvor er det lækkert at have på. Skal aldrig købe andet. Super dejligt materiale.

Søren & Thomas

I 2 år har vi prøvet vores uldtøj af. Ikke det vi sælger til jer, men alle modellerne. Vi er selv vilde med det og går i det hver dag, så derfor er det også nemt for os at sælge det, fordi vi bare fortæller hvad vi synes om det. Siden november 2018 har vi solgt uldtøjet face2face, og nu hvor vi starter med en webshop så får du, for troværdighedens skyld, en håndfuld udtalelser fra vores kunder så du kan få en idé om du har lyst til at prøve nettets bedste og billigste uldtøj fra cheapsheep.dk

Close Menu