Skip to main content

Om CheapSheep.dk

Cheapsheep drives af Søren Larsen, som til daglig underviser på vvs-uddannelsen på SDE, og Thomas Eriksen, som er lærer og nystartet som selvstændig konsulent indenfor digital markedsføring. De er hinandens svogere og havde begge et ønske om at sælge billigt kvalitetstøj af merinould til funktionel brug, f.eks. træning, arbejde eller andet. Men ikke nok med det. Dyrevelfærd var og stadig er en værdi. Vi mennesker lever af andre dyr. Som en parasit. Enten spiser vi dem eller bruger deres behåring eller mælk, m.m. Vi vil være parasitter med stil. I sommeren 2018 tog de beslutningen og er nu udstyret med cvr-nummer, leverandør og hjemmeside.

Vores producent skriver følgende på deres side:

“Our company minimizes negative impacts on the environment from production activities, company growth and new products development. We cooperate exclusively with producers guaranteeing ecological treatment of materials and ethical handling of animals”.

Se vores udvalg i shoppen eller skriv til os med særlige ønsker.

Vi ser frem til at hjælpe dig.

Mission, vision, værdier

Mission
At tilbyde behageligt kvalitetstøj af merinould til funktionel brug, til alle der måtte have behovet.
Vision
At skabe fokus på uldens fantastiske egenskaber og punktere myten om at al uld klør. Vi vil også sætte fokus på at uld også fungerer som sommertøj, da uld selv regulerer temperaturen.
Værdier
Dyrevelfærd. Vi sælger uldtøj som kommer fra får der er blevet behandlet skånsomt. Dyrene går frit og har ikke fået klippet deres haler, som ellers har været en udbredt metode til at bekæmpe følgesygdomme hos indespærrede får.
IMG 2773 e1558279713865 Cheapsheep
Close Menu